Simar - 05.04.2016. - Đavo umire kada koplje dodirne papir!

Indijske Serije

Simar – 05.04.2016. – Đavo umire!

By  | 

BeFunky Collage 2

Djavo joj uzme motku iz ruke i baci je. On je podigne u ruke, i baci je. Prem, Staramajka i svi ostali dodju. I Patali i Simar se sruse dole. Prem krene gore, Djavo im baci vatru na pod, stepenice, tako da oni ne mogu dalje da se penju.
Simar: “Ostanite tu, nemojte dolaziti ovamo.” Patali: “Da Preme, gledaj je kako umire odatle!” Simar pada dole, njoj se glava udari o zid. Patali se zlobno smeje, dok Roli pokusava da uspravi Simar. Simar joj govori da ode unutar hrama, doda da one nikada ne odustaju, zatim kaze Patali i Djavolu da ce ih ubiti, nije je briga sta ce oni uraditi. Patali: “Tvoja Mata Rani je na jednoj, a tvoja porodica na drugoj strani. Cak ni Mata Rani te ne moze spasiti od mene!” Prem podigne malu nevestu, koja mu kaze da izvuce crni papir. Kaze da ju je Djavo pretvorio u ljudsko bice, nema puno vremena. Samo taj crni papir moze spasiti Simar i Roli. Staramajka govori Sankalpu da je odvede u bolnicu. Prem izvadi papir i olovku. Staramajka kaze da on nije rekao nista o tome, Roli se nadoveze i veli da ne znaju kako da to koriste. Veli zatim da Baba nikom nista nije rekao. Djavo govori da ce oni danas znati da zlo uvek odnese pobedu nad dobrim. On napadne Simar, ali ga ona zaustavi kopljem. Simar: “Ti si toliko ponosan na svoje zle moci, zasto onda ne mozes da udjes u hram?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *