Ek Tha Raja Ek Thi Rani - 12.04.2016. - 188. epizoda!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani – 12.04.2016. – 188. epizoda!

By  | 

capture-20160412-230218

Ek Tha Raja Ek Thi Rani – 12.04.2016. – 188. epizoda!
Prevod: Tinzi. Hvala. 😀
Rana ji dolazi do Savitri i pita je da zatvori oci. Pokloni joj  sari i kaze da je uvek zeleo da nesto uradi za nju, da joj zahvali.Bari Rani Ma je procitala njegove misli i predlozila da joj da poklon.Savitri se pita zasto Bari Rani Ma zeli da se Rana ji priblizi Savitri.Rana ji pita da li joj se ne svidja poklon. Ona kaze da joj se svidja,on odlazi i suza pada iz Savitrinog oka.Bari Rani Ma se zali Kunwaru i Kokili da se ponasaju tako hladno,nisu naucili jednu taktiku kraljevske porodice.Kokila kaze da je ovo dete rezultat Lakhana i Swarne,ona ce reci svima o tome.Bari Rani Ma je uhvati za vrat ,upozori je da to ne unisti njen san. Raj Mata kaze da je bila u pravu,Bari Rani Ma se nije promenila nimalo.Gayitri pita zasto se brine o Rana ji-u ako zeli da ga povredi. Pita zasto pokusava da zblizi nju i Rana ji-a,sve to ne dokazuje da je ona bila sa Rajeshwari. Raj Mata kaze da postoji nesto sto nedostaje.Ona trazi da se seti sta se desilo na steni,mozda dobiju trag o cetvrtoj osobi. Gayatri kaze da ne zna, nikad nije imala trag o cetvrtoj osobi.Raj Mata sugerise da mora postojati neko ko je video cetvrtu osobu.Gayatri kaze Rana ji je izabarao liticu ali tu je bio i hram. Kaze joj da je tu bio hram,uradila je arti i otisla. Raj Mata pita da li je poja thali (tanjir za molitvu ) vec bio tamo .Gayatri kaze da.Raj Mata kaze da su dvoje ljudi u hramu Bog i Pandit/svestenik.Gayatrii kaze da je u pravu ,ako je bio plamen onda je Pandit.On ce im reci sta se tog dana dogodilo na litici. Ovamo, Pandit ima nocne more o tome sta je video na litici.Probudi se i vice da ce ga sada ubiti.On ce otici odavde.Gayatri kaze da ce pronaci tog svestenika sutra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *