Ishq Ka Rang Safed, Simar - 21.04.2016. - maha epizoda!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki – 21.04.2016. – maha epizoda!

By  | 

page

Ishq Ka Rang Safed, Simar – 21.04.2016. – maha epizoda!
Simar:
Simar se pita gdje joj je prodica. Gdje je Sattu,Sanđu,Anđeli…Pita gdje su joj kćerke. Žena se pojavi ispred nje. Simar pita gdje su joj kćerke. Žena iz bisera veli da njene kćerke moraju patiti zbog grešaka roditelja. Simar upita gdje su one,a zatim ugleda Anđeli u lošem stanju na ulici,šokirana je.Vidi da Sattu i drugi brat pitaju Anđeli da izvadi današnju zaradu. Anđeli im daje 10 rs. Oni je grde. Simar je šokirana. Sattu i brat razmišljaju da nisu mogli dobiti vino tim novcem,jedu hranu ispred Anđeli. Anđeli ih pita da joj daju malo,jako je gledna. Oni je pitaju da se prevuče tiho,inače ona ne zna šta mogu učiniti. Simar pita ženu kako može biti tako bezosjećana. Žena veli da je ona u bolu zato zadaje njima bol. Pita Simar da se brine o sebi,ova igra je njena (ženina) i ona će odlučiti kada će učiniti da neko padne. Pita je da pogleda svoju djecu. Njena je igra,pravila su njena,ona će sve odlučiti. Neka joj ne staje na put.Đanvi vidi Anđeli i brine se. Simar sve to vidi i plače. Simar pita ženu da ne radi to. žena joj govori da samo nastavi plakati.Simar plače: ” Danas sam ja ovdje,ova kuće je tu,ali nema tazbine,svi članovi moje porodice nisu tu.” Vidi njihove slike i prisjeća ih se. Prisjeća se i riječi žene iz bisera. Odlučna je: ” Ne,vratiću vas nazad. Upotpuniću moju tazbinu ponovo,srećno ćemo živjeti ovdje.” Obeća im to. Zabrinuta je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *