Vivaan preuzima posao sa robovima!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (517. ep.) 11.05.2016. – Vivaan preuzima posao sa robovima!

By  | 

chakor 2Suraj pita Imli da ne pravi budalu od njega,da li su uspeli sve bez da ih prebiju?Bhaiya ji potvrdi,ima dokaz i pokazuje papire.Suraj govori da se to ne moze desiti,to je nemoguce.

Chakor je u kampu.Sedi tuzna.Tripti je pita da se odmori kuci i dodje ujutru.Chakor se priseti sta se desilo coveku.Misli kako ne moze sada da se vrati u Aazaadgunj vec mora pobediti na maratonu,ima mnogo posla.

Suraj pita Bhaiya ji-a zar nije iznenadjen jer je Vivaan to uradio.Bhaiya ji veli da je on pametan,uvek je imao bolje ocene od njega (Suraja) u skoli.On(Suraj) je takodje dobar ali Vivaan radi tiho i on(Suraj) se ljuti.Neka ga podrzi,on mu je mladji brat a on je ljubomoran na njega.

Rathod pita Chakor da trci.Kusum kaze da je ljubomorna na nju,nikada nije umorna,nikada ne spava.Rathod hvali Chakor.Tina je ljubomorna.Rathod kaze da joj je brzina neverovatna.Chakor govori da ce raditi naporno.Tina pita za svoje vreme.Rathod joj govori da trci brze,zeli da ih sve vidi sutra u 5 ujutru,promenice rutinu.Tina pita Chakor da li je cula sta je Rathod rekao,neka prestane sanjati.Chakor kaze da je videla mnoge ljude koji su je pitali da izgubi ali njena(Chakorina) brzina je neverovatna ali neka ne brine,neka se fokusira na vezbanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava:Trishakti najava:Chakor i Vivaan su zajedno i glume da ima neprijateljstva izmedju njih.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

38 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *