Sasural Simar Ka - Maani spasi Simarin život!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 15.05.2016. – Maani spasi Simarin život!

By  | 

page

Sasural Simar Ka – Maani spasi Simarin život!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Amar: “Moć koju si bacila na nas će sada tebe uništiti.” Maani: “Potrebna mi je pomoć.” Sudžata: “Niko ti neće pomoći. Ovo je sve tvoja krivica.” Simar: “Ne možemo je tako ostaviti. Moramo da joj pomognemo.” Prem: “Šta to govoriš?” Simar: “Sve što je uradila bio je deo osvete.” Staramajka: “Šta ako nas ponovo povredi?” Prerna: “Da, ali možda ovo i nju promeni. Dobrota uvek ubije zlobu.” Simar: “Ona je u bolovima. Moramo da joj pomognemo. Ako joj ne pomognete, nema razlika između nje i nas. Amar, odvedi je u njenu sobu.” Amar je uzme u naručje i odvede. Staramajka se moli za svoju porodicu, moli Boga da zaštiti i čuva njenu porodicu. Maani je na balkonu. Ona ugleda mesec i mesečevu svetlost. Pokušava od toga dobiti energiju. Prerna se obraduje, primeti da barem sad može da se kreće (Maani).
Maani ustane, Simar i Prerna se nasmeše. Maani: “Od čega si ti napravljena, Simar? Toliko toga lošeg sam ti priredila. Ne zaslužujem tvoj oproštaj… Ako ti.. Oprosti mi.” Simar: “Nemoj ovo raditi, dovoljno je da ti se poboljša stanje.” Prerna: “Nisam shvatila jednu stvar. Kako si toliko povređena?” Maani: “U Chandar/Chandra loku obećanje mnogo znači. Nisam ispunila obećanje dato Simar, tako sam kažnjena. Ne mogu se nikada vratiti u Čandar lok. Izgubila sam svoje moći.” Simar: “Nemoj biti toliko skrhana, mora da postoji neki način.” Maani: “Da, ima jednog.. Ali, jako je teško.” Simar: “Reci mi. Možda mogu pomoći…”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno