Sasural Simar Ka - Maani spasi Simarin život!

Indijske Serije

Simar – 15.05.2016. – Maani spasi Simarin život!

By  | 

page 2

Staramajka dođe sa ostatkom porodice: “Ne, Simar. Iz humanosti smo je spasili. Ona će sama nastaviti svoje putovanje.” Maani: “Osetila sam prvi put, kao da ja nisam trebala da uradim ovo.” Staramajka: “Niko te drugi nije primorao da to uradiš.” Maani: “Neko jeste…” Svi su zapanjeni. Maani: “Ta žena sa velom.” Simar: “Šta?”
Maani: “Ona me je vezala. Primorala me je da uradim.. Ona je Đavolja vernica. Nikada se više ne mogu vratiti u Čandar lok.” Staramajka: “Možeš da ostaneš ovde dok ne budeš dobro, ali nakon toga moraš da napustiš ovu kuću.” Noću, Maani je u svojoj sobi. Ona izađe napolje, pita ko je onamo. Ona padne dole. Simar je u kuhinji. Žena sa velom uđe sa nožem/bodežom. Ona krene ubosti Simar, međutim Maani gurne Simar i ispreči se pred nož. Simar sve ovo gleda, žena sa velom pobegne. Svi uđu unutra. Simar im kaže šta se dogodilo. Oni odvedu Maani u sobu. Maani se uspravi u krevetu, kuka od bolova. Simar ustane sa kauča i priđe joj, pita je šta se dogodilo. Kaže da će joj doneti vode. Maani veli da ona ne pije vodu, neka ne ide nigde. Simar ne može da gleda Maani u tom stanju, odluči da ide u tu džunglu. Iako se nećka, Simar je ubedi i Maani pristane. Kaže joj da ide u tu crnu džunglu. Simar je upita gde se nalazi to mesto. Maani joj otkrije, i kaže joj da ne bi trebsla da ide tamo, njena porodica se protivi tome. Simar kaže da nije važno, vratiće se pre nego što svi ustanu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *