Sasural Simar Ka - Maani spasi Simarin život!

Indijske Serije

Simar – 15.05.2016. – Maani spasi Simarin život!

By  | 

page 3

Simar pita šta će morati da uradi tamo. Maani kaže da na zadnjoj strani, postoji pećina. Postoji biser, i taj biser joj jedini može pomoći. Simar se složi, i krene. Simar se prikrade iz kuće, stiže do te džungle. Simar veli da ne shvata ništa, ona vidi gomilu kamenja, iza kamenja se sija nešto. Simar se pita je l to biser, ona nečim udari kamenje. Neko počne da viče u besu, to je neki “Baba”. Simar je uplašena i šokirana. Baba je pita kako se usudila, uništila mu je požrtvovanje. Simar ga oslovi, on joj kaže da ućuti. Njegova molitva je trajala 500 godina, a ona je u trenutku sve uništila. Veli joj da će biti kažnjena za to. Simar mu se pravda da je došla po biser, nije imala nameru da mu uništi požrtvovanje. Baba kaže da je kazna za dela, ne za namere. Sada neka bude spremna za posledice. Baba održava molitvu, a neka pčela leti okolo njega…
Najava: Staramajka pita Maani: Gde si poslala Simar?” Maani: “Ja sam se promenila…” Prem: “Nikada ti ne možemo verovati, reci nam gde je Simar.” Simar: “Ja sam ovde.” Svi se okrenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *