Sasural Simar Ka - Maani drži Simar zatočenu!

Indijske Serije

Simar – 08.06.2016. – Maani drži Simar zatočenu!

By  | 

page

Sasural Simar Ka – Maani drži Simar zatočenu!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Simar: “Potpuno vam verujem.” Staramajka: “Sve cemo da popravimo, ne brini. Ovo je “Simarina sasural” i uvek ce biti.” One zacuju neku buku, Prerna veli da ce proveriti. Zatim ugleda Maani kako podigne neku biljku. Prerna izadje napolje, Maani pokusava da se prikrade. Prerna je uverena da je to neka njena nova drama, neka drzi Simar u sefu, a ona ce je pratiti. Staramajka zakljuca Simar, one krenu za Maani. Maani u sebi upita da li one misle da je prate, ona ih je zapravo tu dovela svojom zeljom. Neka se igraju sa njenom senkom/dvojnicom, dok ona ubije njihovu Simar. Staramajka upita zasto ona ide ka Devikinoj kuci, nastave je pratiti. Prem izadje napolje i pita Staramajku gde su krenule. Staramajka kaze da samo setaju. Prem kaze da je Simar nazvala i rekla da stavi neku gotovinu u sefu. Doda da ce nazvati kljuc negde. Staramajka se slozi i krene. Staramajka dodje do Devikine kuce i oslovi Prernu, Maani je iza neke zavese. Ona se prikrade i krene prema Bharadwaj kuci ponovo. Prem otvori sef. Muva Simar oslovi Prema, veli da je veoma radosna sto ga vidi. Zagrlila bi ga i rekla mu sve. Maani ugleda Prema, on stavi kljuceve u kutiju. Prerna: “Ona nije sada ovde. Kakvu to ona igru igra?” Staramajka: “Prem mi je zatrazio kljuceve. Rekao je da ga je Simar nazvala.” Prerna: “To je bila lazna Simar. Imas li kljuceve?” Staramajka: “Ne, Prem ih je uzeo.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *