Pandora (69. Epizoda) - Toral je umrla!

Fanfiction nastavci

Pandora (69. Epizoda) – Toral je umrla!

By  | 

pismo za avinasa

“Umrla je onog dana kada je Lila prvi put dobrovoljno zadovoljila klijenta. Onog dana kada je prestala da pruža otpor, e tad je Toral umrla. Bila je velika greška što to nismo prihvatile na vreme, ponašale smo se kao da je Toral živa. Čak i kada sam prestala da se bavim onim poslom, klijenti nisu prestali da me napadaju. Ranvir, Kartik, još neki o kojima nisam htela da ti pričam… Branila sam se, vikala da ne želim… Ali oni me nisu čuli… Znaš li zašto!? Zato što se Lila ne brani, Lila nijednom muškarcu neće reći “Ne!”. Ona koja se branila, ona koja je vikala “Ne!” je bila Toral. Ali Toral je davno umrla, a oni ne mogu čuti mrtvaca. Mogu li?… Lila ”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sušma plače dok je Ragav grli i on je tužan. Kamrin otac uzima njen pepeo i plače. Ranvir glumi da je slomljen. Suman gleda u njega, on joj se krišom nasmeje, zatim ju preteće pogleda.

Avinaš čita pismo koje mu je ostavila Toral. “… Ti si prvi muškarac koji me je stvarno voleo i cenio. Prvi sa kojim sam se osetila kao žena. Ti si dobar, i nisi zaslužio ženu poput mene. Zaslužio si ženu sa kojom ćeš se ponositi. Ženu zbog koje će ti se diviti. Ja to nisam niti ću ikada biti…. ”

Sušma i ostali su se vratili kući.
Sušma : Ragave, Suman… Moram ozbiljno pričati s vama.
Ragav : O čemu se radi?
Sušma : Radi se o tome da je Suman moja kćerka.

Kraj epizode.

Najava : Otkriva se tajna iz Sušmine prošlosti. Lavanja i Kartik kradu novac iz firme i planiraju beg van zemlje! Ranvir kidnapuje Suman , odluĉan u nameri da je ubije.

Picture source: www.zeenews.india.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *