Simar - Proslava Anđelinog rođendana!

Indijske Serije

Simar (1576. ep.) 29.07.2016. – Proslava Anđelinog rođendana!

By  | 

capture-20160731-212753Simar – Proslava Anđelinog rođendana!
Prevod: Maya. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Simar koja gleda u Anđelinu sliku i govori: ,,Srećan rođendan,kćeri.Tu je svih šest poklona za šest rođendana.Dobićeš ih sutra.”
Anđeli kaže da joj je 12 godina i da joj niko nije poželeo srećan rođendan.Anđeli: ,,Proslaviću rođendan sa prijateljima. ” Simar se misli kako je Anđeli sigurno jako srećna.

Piyush pita da li je sve to od poklona za sestru.Sumit pita da li je nečiji rođendan.Simar govori da je rođendan ćerke njene prijateljice.Sumit govori da će krenuti u 7 sati.Simar: ,,Okej,bićemo spremni. ”
Sledećeg dana,Simar pakuje sve stvari.Rohan govori da torta deluje baš ukusno.Sumit kaže da je vreme da krenu.Rita: ,,Spremni ste da krenete? O Simar ti si veoma pametna.Idi,preotmi mi muža…” Sumit joj govori da ućuti.Oni ulaze u kola i odlaze.Rita primi nečiji poziv i govori: ,,Da naravno.Biću tamo.Vidimo se! ”
Anđeli silazi u hol kuće,sve je u mraku.Ona se pita šta nije u redu.Onda se svetla upale.Hol je uređen.Svi joj požele srećan rođendan.Anđeli je iznenađena i srećna.Prem joj daje poklon.Anđeli: ,,Nemoj mi reći da si mi kupio knjigu i ovog puta.” Prem: ,,Otvori.To je telefon.” Anđeli je iznenađena: ,,Najnoviji telefon!Hvala ti,tata.Pokazaću ga prijateljima.” Anđeli klikne ikonicu na mobilnom. Simar u sebi kaže: ,,Moram otići do Anđeli i moram slagati Kapoor-a.” Simar pita: ,,G.Kapoor,može li Piyush ostati sa vama u kancelariji?Moram ići na rođendan ćerke moje prijateljice a Piyush ne zna nikoga tamo.” Sumit: ,,Nije problem,naravno.” Piyush kaže Simar da joj da i njegov poklon takođe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *