Harman želi da kidnapuje Surbi ali slučajno kidnapuje Somiju!

Indijske Serije

Shakti (21. ep.) 27.06.2016. – Harman želi da kidnapuje Surbi ali slučajno kidnapuje Somiju!

By  | 

harak Ona dovodi Bebe i Mahindera kod njih. Soumya je radosna i seče tortu. Harman zaviruje u sobu i misli da je sada vreme,on stavlja/nakapa kapi na maramicu i smeje se.” Soumya daje Nimmi i Surbi parče torte i zagrli ih. Nimmi plače od sreće i blagosilja ih.
Surbi: ,,Mogu i napustiti ovaj svet samo za/zbog Di(tj. Soumye).”
Soumya kaže da ne govori o tome/o napuštanju sveta. Surbi govori Nimmi da ne plače,već da se smeje. Surbi i Soumya zagrle Nimmi. Bebe i Mahinder gledaju. Soumya daje parče torte Mahinderu i kaže: ,,Papa ji/Tata…” Mahinder: ,,Ne treba.” Surbi mu signalizira da prihvati. Mahinder prihvata zbog Surbine radosti. Soumya je srećna. Soumya onda daje parče torte Bebe i ona uzima.

Harmanov prijatelj Monty čeka ga pored kola i pita se kada će doći. On ugleda policijski džep kako dolazi i uplaši se,zabrine se. Inspektor pita Harmanovog tatu zašto je pošao sa njima iako je dao 50000 Rs. Harmanov otac je sa njima/sa policijom u džipu. Oni vide Monty-ija kako stoji i Harmanov otac kaže da zaustave džip. Nimmi blagosilja Soumyu. Bebe upita Nimmi da misli o njihovoj sreći i kletvi Soumye. Harman isključi svetlo i nestane struja u stanu. U tom trenutku,Harman iskoristi priliku i kidnapuje nekoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

64 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *