Shakti - Somija dolazi kući i komšije je optužuju!

Indijske Serije

Shakti (24. ep.) 30.06.2016. – Somija dolazi kući i komšije je optužuju!

By  | 

somijaShakti – Somija dolazi kući i komšije je optužuju!

Prevod: Maya i Nina.

Epizoda počinje sa Nimmi koja se šokira videvši Somijine slomljene narukvice. Stražar veli da to znači da ju je kidnaper ubio. Nimmi plače. Surbi joj kaže da se ništa neće desiti Somiji, srce joj to govori. Inspektor takođe to potvrdi.

Harak Sing govori da ako je Harman uradio takav zločin onda nije njegova krv. On zove Prito. Prito ga pita gde je i pita ga da joj vrati sina i snaju. Harak govori da je Harman ubio devojku. Prito ga pita da li on to proklinje njeno vaspitanje, govori da on to ne može uraditi. Harman ju je zvao i brinuo se o devojci. Harak veli da je ona zaslepljena ljubavi o sinu. Pita se gde da ga nađe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ujutru, Harman pita Somiju da ide kući. Ona ga pita da je odvede kući. Harman je pita da dođe. Sve komšije tračare o Somiji i govore da je pobegla sa momkom. Mahinder govori Bebe da ih komšije neće ostaviti da žive u miru. Bebe govori da će im priče o njoj uništiti postovanje. Mahinder potvrdi i govori da će oni poprimiti njihove simpatije kako niko ne bi verovao Somiji. On pita Surbi da li su je našli. Surbi negira ali veli da je svi traže. Oni vide Somiju kako se vraća i ostali tračare kako je provela noć sa ljubavnikom. Govore da neće dopustiti da ona živi tu i pitaju je da ode. Surbi izlazi i vidi Somiju. Zove Nimmi i pita je da izađe. Nimmi dolazi i vidi Somiju, srećna je. Ona zahvali Bogu.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *