Nimmi poziva Harmana u hram sa namjerom da mu kaže istini o Soumyi!

Indijske Serije

Shakti (28. ep.) 06.07.2016. – Nimmi poziva Harmana u hram sa namjerom da mu kaže istini o Soumyi!

By  | 

pritoNimmi poziva Harmana u hram sa namjerom da mu kaže istini o Soumyi!

Prevod: Vivi. 😀

Maninder govori Nimmi da će Soumya imati oproštajni ritual, ali ne u svoju tazbinu već negdje drugo. Nimmi je šokirana. Maninder je pita da shvati da njena kćerka nije kao druge. Ona ne može biti srećna na ovom svijetu i on želi da je pošalje tamo zbog njenog boljitka. Zna kako se ona (Nimmi) osjeća, ali nije sve u njihovim rukama. Ako želi Soumyinu sreću, moraju je poslati u njen svijet. Imaju 3 dana. Neka odluči do jutra i kaže mu. Nimmi je šokirana i zabrinuta. Maninder ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harak Singh i Harman dolaze kod Preeto. Harman je pita šta radi. Ona veli da pakuje njegove stvari, signalizirala mu je da ne stavi Soumiyi sindur, ali on je nije poslušao. Pita ga da ode i živi sa njima. Harak Singh ga pita da ode, on će se pobrinuti za Preeto. Harman ode. Preeto veli da će spakovati i njegove stvari (HS) , neka i on ode da živi sa njima. Harak Singh veli da je imao pištolj i 6 metaka, a 600 ljudi je stajalo pred njim, šta je trebao uraditi. Preeto mu prebaci da je nije pustio da priča, i postao je veliki u očima drugih.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *