Surbi želi da sazna šta je Mahinder poklonio Somiji!

Indijske Serije

Shakti (38. ep.) 19.07.2016. – Surbi želi da sazna šta je Mahinder poklonio Somiji!

By  | 

somijaSurbi želi da sazna šta je Mahinder poklonio Somiji!

Epizoda počinje sa Somijom koja misli o Mahinderovim emotivnim rečima dok je u autu i oči su joj pune suza. Harman joj daje maramicu i pita je da ne plače. On veli da je odvodi kući kao mladu i nije je kidnapovao. Pita je da obriše suze. Somija uzima maramicu i obriše suze. Varun gleda u Surbi. Surbi pravi ljutite face.

Nimmi se moli Bogu da napravi da Harman bude Somijina snaga. Mahinder se smeje i govori da će danas biti zadnji dan Somijinog života. Surbi pita Somiju šta je u kutiji i ko joj je to dao. Somija veli da je Mahinder i onda se zaustavi. Harman pita da pokaže šta joj je dao. Nimmi govori Mata Rani da je palila sveće za 21 dan i pita je da se brine o Somiji. Mahinder se moli Mata Rani da odvede Somiju sa sobom jer on nema drugi put. On misli da će Somija sigurno otvoriti kutiju. Somija govori Surbi da je to očev prvi poklon i da želi da vidi ona prvo. Surbi je pita da vidi. Somija gleda u kutiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Saya dolazi do Nimmi i govori da ako ona pobedi, onda neće pokazivati lice pred njom ali ako ona pobedi onda oni neće biti sa Somijom. Pita je da ne brine i veli da neće dozvoliti da se išta desi Somiji jer je ona njen amanet. Somija gleda u kutiju. Misli da se ne otvara. Nimmi se moli za Somijinu sigurnost.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *