Abdul želi ponovo da oženi Mohameda uprskos Latifinom protivljenju!

Brazilske serije

Žade – od 158. do 164. epizode – Abdul želi ponovo da oženi Mohameda uprskos Latifinom protivljenju!

By  | 

r162. epizoda:

Pravno odeljenje udruženja lekara je odbacilo Silvijinu optužbu protiv Albierija. Leonardo i dalje želi da usvoji Daniela ne pitajući ga za mišljenje. Natalia upita Marisu za razloge zbog kojih je izgubila dete. Alehandro je tužan jer je Natalia izgubila dete. Albieri vrati Žade ogrlicu dok Saida i dalje muči poreklo tog poklona.
163. epizoda:
Lukas sretne Žade i ispriča joj istinu o svom klonu. Nesigurna jer više ne zna šta je istina a šta laž, ona pobegne od njega. Natalia odbije da razgovara sa Alehandrom jer veruje da je kriva za smrt njihovog deteta. Abdul i dalje nagovara Mohameda da se još jednom oženi jer njegova žena Latifa nije odgojila decu u skladu sa njihovom verom.
164. epizoda:
Uprkos protivljenju ostalih članova porodice Ferer, Paula dolazi u posetu Nataliji. Dok niko nije gledao, Natalija i Paula još jednom pokleknu i uzmu drogu. Rohelio i Alisija su se vratili sa putovanja a Klara bi rado htela čuti kako se Rohelio proveo na odmoru ali se ne usudi da ga nazove. Latifa i Žade su prodale sav nakit koji je Mohamed poklonio Latifi kako bi kupile karte za Maroko.
Picture source: www.youtube.com.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site