Ragav je obrisao video, Pem daje lažan nakit Sudhi!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (51. ep.) 16.01.2017. – Ragav je obrisao video, Pem daje lažan nakit Sudhi!

By  | 

Ragav je obrisao video, Pem daje lažan nakit Sudhi!
Prevod: Vivi. Hvala.
Ragav pita Nenu da se ponaša dobro kod kuće.
Dobije poziv: “Hvala. Zašto hvala? Napravio si dobar nakit, znaš Mehrinu čistu isplatu, vidjećeš da će nakit stajati Mehra ženama na mehendi ceremoniji.”
Upita Nenu da li će čaj ili viski. Ona veli crnu kafu. On naruči kafu. Pem i Sudha gledaju neku odjeću. Ragav i Nena dolaze kući. Pem mu prebaci da je juče otišao da donese sladoled, a sada se vraća, neka prestane davati smiješne izgovore, tako je nemaran, gosti su otišli bez deserta, bila je tako ponižena. Sudha pita gdje su njene sandale, on zna sve. Ragav se izvinjava, sledeći put će joj reći, donijeće joj šta traži. Sudha veli da to donese odmah, želi da izgleda najbolje, vjenčanje je njenog sina. Ragav ode. Nena se pita zašto osjeća da je ovo šansa da dokaže Rađivovu nevinost, zašto je Pem preblijedila, Rađiv je rekao o lažnom nakitu, mora saznatu. Potom kaže da je bila njena greška, bila je loše i Ragav nije mogao da se vrati, izvinjava se, Sudhin sari je kraljevski. Sudha veli da je njihova odjeća oduvijek takva. Nena predloži da nosi veliki nakit. Pem se brine. Nena veli da će izgledati perfektno sa tim sarijem. Pem pita da li su pitale, nema potrebe da govori. Sudha je pita da sačeka, Nenina ideja je dobra, taj nakit će stajati uz sari.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *