9. 4. 2018. - Najave za indijske serije - Neželjene 2, Odbačeno siroče, Shakti, YHM, Naamkaran, Ishq Mein Marjawan, Isqbaaz..

Vesti

9. 4. 2018. – Najave za indijske serije – Neželjene 2, Odbačeno siroče, Shakti, YHM, Naamkaran, Ishq Mein Marjawan, Isqbaaz..

By  | 

9. 4. 2018. – Najave za indijske serije – Neželjene 2, Odbačeno siroče, Shakti, YHM, Naamkaran, Ishq Mein Marjawan, Isqbaaz…

Prevod: Maya. 😃

Neželjene 2:
U palati se održava velika proslava Kađalinog rođendana. Svi su srećni, donose poklone i čestitaju joj rođendan. Sve je to praćeno muzikom i plesom. Shaurya dovodi neku decu na zabavu i dodatno čini situaciju veselijom. Kađal je takođe srećna i aplaudira. Sviđa joj se društvo.. Ona shvata da je on dobra osoba sa osećajnim srcem. Shaurya puno voli Đuhi, ali sumnja da je to (Anuška) njegova drugarica (simpatija) iz detinjstva, Đuhi! On pokušava da dokaže Anuški (za koju misli ipak da je Đuhi) da je voli. Anuška se stalno seća Juvrađa i misli o njemu, tako da za nju trenutno nema mesta u srcu ni za koga više! Ona ga stalno upozorava da ne prelazi granice. Anuški treba vremena, rekla mu je da nije Đuhi koju je znao i voleo i da su se stvari promenile… Shaurya pokuša da bude romantičan sa Anuškom, ali Anuška pobesni i gurne ga ljutito: ,,Dosta! Prekini više! Ne mogu da budem sa tobom više! Izlazi! Idi iz mog života zauvek. Dosta sam te trpela, besramniku jedan! Kako se ponašaš sa mnom? Grliš me i tu… želiš me poljubiti? Marš napolje! Idi! Idi!”

On takođe se brecne i viče na nju besno, sve radi za nju i pita je zašto kvari zabavu i tera ga napolje. Anuška: ,,Kako se ti ponašaš sa mnom? Zar to zaboravljaš? Odlazi. Briga me za sve! Preterao si. Mrzim te!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!