9. 5. 2018. - Najave za indijske serije - Laado 2, Udaan, Shakti, Ishqbaaz....

Vesti

9. 5. 2018. – Najave za indijske serije – Laado 2, Udaan, Shakti, Ishqbaaz….

By  | 

Ikyawann:
Sušil ne veruje Satji i odbija da se uda za njega. Ona se zahvaljuje Sarti za pomoć, želi da dobije za sebe i svoju porodicu pravdu. Sarti objašnjava Sušil kako je Satja njima puno pomogao, treba da mu oprosti. Sušil je onda podseti da ju (Sušil) je Satja prevario, odrekao je se i izvređao je za sve. Ona ne želi da oprosti Satji i ne može da zaboravi prošlost.

Lila je sigurna da je Sušil živa, samo nema dokaza za to. Opet, Sušil pokušava da je napravi ludom i igra igru s njom. Lila ne uspeva da dokaže porodici da je Sušil živa i kaže Kali da je Sušil namerno sluđuje. Sušil je rešila da se osveti Lili i kazni je za njene grehove sada.
Sarti kaže Sušil da se Satja pravi da sarađuje sa Lilom, a u stvari je sa njima dvema. Ona moli Sušil da bude pravedna i oprosti Satji na greškama iz prošlosti.
Da li će Sušil prihvatiti Satju ili ne?!
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site