9. 6. 2018. - Najave za indijske serije - Shakti, ISA, Silsila, YHM, TA, Jiji Maa...

Vesti

9. 6. 2018. – Najave za indijske serije – Shakti, ISA, Silsila, YHM, TA, Jiji Maa…

By  | 

9. 6. 2018. – Najave za indijske serije – Shakti, ISA, Silsila, YHM, TA, Jiji Maa…

Prevod: Maya. 😃

Shakti (Snaga):
Samir kaže Somiji da je voli i da mu je ljubav veća od Harmanove, ali Somija onda izjavi da je transrodnica (kinnar). Samir i njegova majka su u šoku znajući to i kreću da je vređaju i guraju s gađenjem: ,,Krila si istinu od nas tako dugo i živela s nama u ovoj kući! Sada je sve jasno. Shvatamo zašto su te one transrodnice tražile, a ti si ih branila. Prevarila si nas oboje, a verovatno si i tog Harmana, pa te je on iz kuće izbacio. Donela si nam u kuću pakao. Ti si nesreća! Moramo sada da osveštamo ovu kuću. Sveštenik je u hramu. Ne možeš ti više biti ovde, idi napolje. Idi!”

Samir objašnjava Somiji da joj je verovao, a onda joj ispriča šta je sve činio za nju. On uzima tada Somijine stvari i izbaci je iz kuće, pa govori: ,,Razočaran sam… Žao mi je što sam te ikada voleo. Sramotim se. Sada sva moja ljubav i opsesija nestaje. Ti si transrodnica i ne zaslužuješ sreću! Idi od nas. Idi! Ne verujem da te je Harman ikada voleo. Ko god te voli… taj je proklet.”
Somija im se izvinjava i priča kako je njen Harman poseban, prihvatio ju je takvu kakvu jeste i dao joj mesto u svom srcu. Samir je mrzi i zove Harmana da dođe tu po nju, Somija je u suzama. Mislila je da su oni dobri i oseća se sada prevareno, pa odlazi iz te kuće i postaje ponovo beskućnica.
Harman, Đaslin i Prito vide da Somija više nije tu, u Samirovoj kući. Oni onda odlaze, dozivaju je i traže po ulicama…
Bliži li se susret?
Nove epizode pratite na sajtu radnim danima!
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site