Umit doživljava nesreću nakon svađe sa Arzu

Elif

Elif – 475. i 476. epizoda – Umit doživljava nesreću nakon svađe sa Arzu!

By  | 

Umit doživljava nesreću nakon svađe sa Arzu
475: Beril ponovo pokušava naštetiti Elif. Gondža i Erkut uživaju u novim pozicijama i maštaju o bogatom životu. Melek se plaši da neće moći opravdati svoje sumnje, Selim ulaže nadu u tender koji je Umit predložio. Arzugubi povjerenje u Umita nakon što je čula njegov razgovor sa Selimom. Da li će Umit ipak uspjeti dokazati ljubav prema njoj i da su njegove namjere u njenu korist?
476: Arzu preko misteorioznog pisma saznaje kako je Umit ušao u njen život. Ne dozvolivši mu da objasni, izbacuje ga iz kuće. Elif nakon uništene makete sa Tajlanom želi da napravi vremeplov kako bi uništila sva zla prošlosti. Umit doživljava saobraćajnu nesreću zbog prebrze vožnje. Melek odluči da još jednom upozori Selima na Umita, ali ovaj ne želi ni da čuje. Erkutovo iznenađenje za Gondžu o poslovanju firme zapravo postaje iznenađenje za njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *