Brusko - od 242. do 244. epizode - Sifis i Angeliki žele da se razvedu

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 242. do 244. epizode – Sifis i Angeliki žele da se razvedu!

By  | 

Brusko – od 242. do 244. epizode – Sifis i Angeliki žele da se razvedu

242: Dva brata i dalje nisu našla Melinu koja se krije. Lucia ne može bez Sifisa i pristane na ponudu da idu u hotel. Anastazija traži sva dokumenta o očevim dugovima, Dijamantis to shvata i pobrine se da ona ništa ne shvati. Patroklo iskoristi što mu je brat odsutan i odlazi i spava sa Demetrom. Marko i dalje požuruje Dafni za udaju.
243: Ahil ne prepoznaje Melinu i želi da ode. Melina i Julija se svađaju jer je Julija provela noć sa Nektarijom. Lucija i Sifis su u hotelu i provode nježne i divne trenutke zajedno. Dafni je pod strsom od vjenčanja i ima noćne more. Sifis je obavješten da je policija blizu da identifikuje odgovorne za Melininu otmicu. Ahil je i dalje u Parizu i crta čitav plan što pozitivno iznanadi Melinu.
244: Ahil pokušava sve da pronađe Melinu i ubjedi je da mu se vrati. Šalje joj ultimatum i ona shvata šta je pravi razlog rastave. Ahil se nada. Sifis i Angeliki odluče da se razvedu i pitanje je kako da kažu kćerki. Ona loše reaguje jer ne želi da se rastave. Dafni paniči radi vjenčanja. Kris otkriva sve tajne Ogli i ona je šokirana. Sifis se redovno viđa sa Lucijom u hotelu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno