Brusko - od 242. do 244. epizode - Sifis i Angeliki žele da se razvedu

Brusko-Mprousko

Brusko – od 242. do 244. epizode – Sifis i Angeliki žele da se razvedu!

By  | 

Brusko – od 242. do 244. epizode – Sifis i Angeliki žele da se razvedu

242: Dva brata i dalje nisu našla Melinu koja se krije. Lucia ne može bez Sifisa i pristane na ponudu da idu u hotel. Anastazija traži sva dokumenta o očevim dugovima, Dijamantis to shvata i pobrine se da ona ništa ne shvati. Patroklo iskoristi što mu je brat odsutan i odlazi i spava sa Demetrom. Marko i dalje požuruje Dafni za udaju.
243: Ahil ne prepoznaje Melinu i želi da ode. Melina i Julija se svađaju jer je Julija provela noć sa Nektarijom. Lucija i Sifis su u hotelu i provode nježne i divne trenutke zajedno. Dafni je pod strsom od vjenčanja i ima noćne more. Sifis je obavješten da je policija blizu da identifikuje odgovorne za Melininu otmicu. Ahil je i dalje u Parizu i crta čitav plan što pozitivno iznanadi Melinu.
244: Ahil pokušava sve da pronađe Melinu i ubjedi je da mu se vrati. Šalje joj ultimatum i ona shvata šta je pravi razlog rastave. Ahil se nada. Sifis i Angeliki odluče da se razvedu i pitanje je kako da kažu kćerki. Ona loše reaguje jer ne želi da se rastave. Dafni paniči radi vjenčanja. Kris otkriva sve tajne Ogli i ona je šokirana. Sifis se redovno viđa sa Lucijom u hotelu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *