Svi sumnjaju u to da je Sifis možda ubica

Brusko-Mprousko

Brusko – od 277. do 283. epizode – Svi sumnjaju u to da je Sifis možda ubica!

By  | 

Svi sumnjaju u to da je Sifis možda ubica
Prevod: Nina. 😀

277. epizoda
Mark i Minas svedoče i ono što oni izjave razbesni Metea i Ahila. Anastazija govori ocu da je dete trebala nazvati Paul. Odluči da kaže istinu Mateu. Melina pokušava da da snagu Ahilu. Sifisu je sve gore, odlazi iz kuće svog oca.
278. epizoda
Melina i cela porodica pokušavaju da ohrabre Ahila. Dijamantis shvata da Anastazija želi reći istinu Mateu i pita Sifisa da to spreči. Dijamantis i dalje dovodi lažne svedoke koji optužuju Ahila. Dafne se svađa sa Markom.
279. epizoda
Melina ne sumnja da je Ahilov alibi lažan i da pokušavaju da mu nameste ubistvo Lucie. Ahil nije siguran da će uspeti da se izvuče. Dafne veruje da je jedino Ahil nevin. Anastazija smatra da mora biti na očevoj strani što ljuti Dijamantisa. Suđenje se nastavlja i pojavljuju se oni koji smatraju da je Sifis ubica.
Za 280, 281 i 282. epizodu sadržaj nije dostupan.
283. epizoda
Stephanie odbija da kaže roditeljima da je pobegao od kuće. Sud tvrdi da je Eurdiye lažno svedočila. Manolios govori Sifi šta je sve Melina rekla u sudu. Patroklo čuje da njegov otac planira zavesti bogatu devojku i da ako je oženi postaće jednako bogat kao Mateo. Sifi počinje da veruje da je Sifis ubica. Royal i Minas shvataju da je sve što su njihovi roditelji radili bilo lažno te da je samo njihova ljubav iskrena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *