Poreklom sa sunca - 2 ep. - Shi- jin i Mo-yeon se razilaze

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 2. epizoda – 2. dio – Shi- jin i Mo-yeon se razilaze!

By  | 

Shi jin veli da je najuzbuđeniji momenat njegovog života što je sa prelijepom ženom baš prije nego što izgase svjetla. Shi- jin dobija poziv od komadanta i razočaranje mu preleti preko lica jer mora da ide. Mo-yeon je takođe uznemirena i govori mu da će ona ostati i sama pregledati film. On nije srećan, ali mora da ide. Kaže da će je zvati. Nakon što on ode, i ona dobije hitan poziv, odlazi u bolnicu i saznaje da nije dobila posao ponovo. Dr Kim je dobila zbog porodičnih veza. Mo-yeon je umorna, pitajući se šta će biti sledećeg puta. Dr Kim dolazi i naređuje joj. Provocira je. Mo- yeon je vrijeđa i govori da joj je žao pacijenata koje će ona liječiti. Druga žena uhvati Mo- yeon za kosu, ova joj vrati i dolazi do tule. Mo- yeon plače i jeca u hodniku.
Shi- jin i Dae- young se vraćaju misiji i niko nije povrijeđen niti ubijen. Komandant ih nagrađuje za naporan posao sa 8 mjeseci pauze. Raspoređeni su, sa samo 2 sedmice da posjete porodicu prije odlska. Njihov tim izgleda srećno, što znači da će biti samo regularni vojnici 8 mjeseci, bez specijalnih misija. Ali obojica primaju teško te vijesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *