Poreklom sa sunca - 2 ep. - Shi- jin i Mo-yeon se razilaze

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 2. epizoda – 2. dio – Shi- jin i Mo-yeon se razilaze!

By  | 

Sledećeg jutra, Shi – jin traži Mo-yeon i nalazi je kako prenosi uživo. Gleda je na televiziji. Čeka je ispred kuće da dođe i napet je jer idu na kafu. Izvinjava joj se što je otišao onako, ali ona govori da želi objašnjenje. On govori da nije otišao daleko, to samo smije reći. Ne može čak potvrditi ni da li je špijun ili nije, i Mo- yeon priznaje da je mnogo mislila na njega. Pitala se gdje je nestao, i šta radi, a ne može dobiti odgovore ni čak kada ga vidi. Pokušava da sastavi tragove, Shi -jin joj može dati samo tužan pogled jer bi volio da joj kaže sve.
Ona ga pita da li ubija ljude, da li su loši ljudi, ali opet nailazi na tišinu. Ona govori da je njen posao da se bori za ljudske živote i zaključuje da je njegov da zaštiti druge koristeći smrt. Shi- jin klimne na to i govori da je njegova jedina odbrana da je vojnik, a vojnici prate naređenja. Nema luksuz da odlučuje šta je pogrešno, a šta ne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site