Poreklom sa sunca - 2 ep. - Shi- jin i Mo-yeon se razilaze

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 2. epizoda – 2. dio – Shi- jin i Mo-yeon se razilaze!

By  | 

Govori da je u ratu izgubio 3 prijatelja i vjeruje da se bori za slobodu i mir. Mo-yeon govori da kao doktor vjeruje da ništa nije važnije od života. Veli da nije sastanak kakvom se nadala, to je kraj njihove kratke veze. Shi- jin govori da shvata i pušta je da ide dodajući da je bilo lijepo vidjeti je.
Shi- jin se tušira, ali ne dugo jer ga Dae- young informiše o sledećim događajima. Izbjegavaju razgovor o ljubavnim interesima tj. zašto ne provode vrijeme sa njima prije odlaska.
8. mjeseci kasnije:
U fiktivnoj zemlju Uruk, Shi jin se odmara dok njegovi ljudi traže bombe po brdima i svi su upozoreni kada je jedna locirana. Jedan od eksperta za bombe pita šta treba da rade- ako prijave, biće im rečeno da ostane to dok ne dođu američke trupe. Shi- jin govori čovjeku njegov moto: # Idi lako i sve će biti dobro. Izbjegni naporan posao”. Naporan posao je definisan kao slanje memoranduma. Tj. on je pripremljen za ovu situaciju sada.
Shi-jin i Dae- young su izgrđeni od komadanta što nisu prijavili živu bombu. Kažnjeni su da trče sa punom opremom po tri sekunde i onda da se vrate do svojih baraka.
Picture source: www.dramabeans.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *