Ishq Mein Marjawan - 61. ep. - Aniket snimi Arohi i Taru u videu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 61. ep. – Aniket snimi Arohi i Taru u videu!

By  | 

Arohi je u kuhinji, Dip dolazi, zagrli je sa leđa i veli da je tražio po cijeloj kući, a ona tu priprema čaj. Da li zna kako se uznemirio pitajući se gdje je njegova Arohi otišla. Arohi se nasmije, okrene se ka njemu i to ipak nije Arohi već Tara. Odgurne ga i kaže da je sad više ni ne zna prepoznati. Prije bi je prepoznao samo po mirisu. Dip je pita šta ona radi tu, da li zna da je zbog njene gluposti skoro sve uništeno. Stvar se proširila i na policiju. Krene je povesti sa sobom, Pritvi dolazi i kaže da ona neće nigdje ići. Uradila je šta je morala i u budućnosti će. On je ne može prisiliti. Tara se nasmije i kruži oko DIpa govoreći da je razmišljala da otkrije njegovu istinu Arohi, pita treba da otkrije pravu istinu iza njegove ljubavi prema Arohi. Ona će se istraumirati i umrijeti čim čuje. Bilo kako bilo, ostalo mu je 9 sati od onih 24. Neka požuri, mora odlučiti koju će podržati nakon tih 9 sati. Ili će ona otkriti Arohi istinu. Prvo će joj otkriti da ona Tara koja je u mentalnoj bolnici nije niko drugi do ona, njena dvojnica i njegova žena. Ode, a za njom i Pritvi. Dip je ljut.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!