SiddhiVinayak – 36. epizoda - Vin traži Sidi u starom naselju!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 36. epizoda – Vin traži Sidi u starom naselju!

By  | 

SiddhiVinayak – 36. epizoda – Vin traži Sidi u starom naselju!
Vin pita Sidi da li ona živi tu. Sidi veli da ne živi i da je došla kod drugarice. Pita ga šta on radi tu. On joj kaže da je došao da nađe nekoga. Sidi se zabrine i pita koga to on traži. Vin kaže kako je zakasnio, trebalo je ranije da dođe da je potraži. Sidi pomisli da Vin traži svedoka, tj. nju. Pita ga koga to traži. Vin izgovori njeno ime – Sidi Joši. Ova mu kaže da nije za čula to ime tu. Potom ode.

Manđiri kaže da ide da pronađe svog sina. Šankar joj prebaci da je ona naterala Vina da ode iz kuće. Manđiri odgovara da nije, on je kriv. Oboje odu da potraže Vina. Ađit izjavi da ne bi bilo potrebe da traže Vina da su ujedinjeni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sidi se sakrije malo dalje i zapita se kako je Vin saznao za nju, zna da je ona primarni svedok. Nađe se potom sa Mini i kaže joj da je Vin saznao za nju. Mini je pita kako to. Sidi se seti Vinovih reči i ode.

Manđiri i Šankar nisu uspeli naći Vina. Manđiri plače i kaže kako su svoje probleme prebacili na Vina. Šankar joj traži da ne brine i povede je sa sobom. Rađvir kaže kako je njegov brat pobegao, mora organizovati zabavu kako bi to proslavio. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!