Dil Se Dil Tak 241. ep.,Part zaprosi Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 241. ep.,Part zaprosi Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak 241. ep.,Part zaprosi Teni! ( 5.1.2018.)
Indu pita Dadua da li je srećan što je Part u zatvoru.Dadu objašnjava da je srećan što su Teni I on zajkedno.Indu odlazi da kaže Ramniku da oslobodi Parta.

Teni onbjašnjava policajcu d aim je neko podmetnuo alkoh I da su oni ljudi koji znaju za poštovanje.Ona pita da ih pusti, jer ima intervju za vizu.Policajac im kaže da moraju prvo da se izvinu I da priznaju das u supružnici.Part nije spreman da laže.Teni pokušava da ubedi Parta, ali je on podseća na obećanje.Ramnik dolazi sa nekim nadredjenim, te plaća kauciju.Part I Teni osećaju olakšanje.

Teni žuri na intervju za vizu.Part joj kaže da on nema auto.Ramnik mu daje ključeve.Inspektor govori Partu da će on vratiti Ramnika.Part vozi Teni koja ga požurkuje da ne bi zakaznila.Ona ga pita da joj poželi sreću I odlazi u kancelariju.Part je čeka ispred auta.Part je zatim čeka na klupi u kancelariji.
Teni je uznemirena I kaže Partu da je odbijena zbog kašnjenja.Part je srećan I kaže da se sve desi zarad neke bolje sreće.Teni ga krivi da je sporo vozio, ljubomoran je na nju I ne želi da ona ode u Ameriku.Part joj se izvinjava I kaže da on ne želi da ona ode u Ameriku.Teni pita zbog čega.Part kaže da je obećao da je nikad neće lagati, pa će joj reći ono što mu je na srcu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!