Shakti 448. ep.,Harman se priseća Somijinih polomljenih narukvica, Surbi je trudna i kaže to Varunu!

Indijske Serije

Shakti 448. ep.,Harman se priseća Somijinih polomljenih narukvica, Surbi je trudna i kaže to Varunu!

By  | 

2.3.2018. – Shakti – Harman se priseća Somijinih polomljenih narukvica, Surbi je trudna i kaže to Varunu!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Mahinderom, koji brine o Surbinoj mučnini. Somija povraća.. Nani i Bebe dolaze i kažu srećno da je njihova Surbi trudna. Nani predloži Surbi da oraspoloži malo Varuna tim vestima, obradovaće se. Surbi planira da ode do Varuna nakon svog posla. Mahinder krene da pleše i peva srećno pošto će postati uskoro deda. On ode po slatkiše želeći da proslavi ove dobre vesti. Nani je isto veoma srećna.

Uveče,
Nani i Surbi dolaze srećno u palatu. Nani svima kaže da je Surbi trudna i posluži ih slatkišima. Šano dolazi i namerno kaže da su to dobre vesti. Ona doda: ,,Harman se probudio, Surbi je trudna… Sve dobre vesti. Samo što je Harman izgubio pamćenje!”
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!