Ishq Mein Marjawan - 120. ep. - Dip spriječi Arohi da odvede Nikua

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 120. ep. – Dip spriječi Arohi da odvede Nikua!

By  | 

Arohi je emotivna vidjevši Nikua. Prisjeća ga se. Istovremeno je i šokirana i presrećna. Prisjeća se kako je Dip slagao da ga je ubio. No, kada pogleda ponovo, nema ga. Čovjek ga vodi sa sobom. Trči za njima, doziva Nikua. Dip takođe dolazi tamo do sobe. Arohi zgrabi Nikua i zatvori u sobu sa sobom. Čovjek viče da otvori, naziva je lopovom. Dip dolazi i pita šta je bilo, čovjek veli da mu je neko zgrabio dijete i zaključao se sa njim unutra. Arohi plače od sreće, grli ga. Dip pita čovjeka ko je ta osoba, on veli da ne zna, samo je otpozadi zgrabila dijete i zaključala se. Dip je ljut, pita ko je unutra, neka otvori. Arohi je emotivna, plače, veli da ga je tražila svuda. Poljubi ga sva srećna. Ali od njega nema reakcije. Pita ga zašto je tako gleda. On se prisjeti kako je Tara ubila Aniketa. Arohi mu govori da je to ona, njegova tetka Arohi. Mnogo joj je nedostajao, ali sada će sve biti u redu. Zagrli ga i poljubi ponovo. Ali Niku i dalje ne reaguje. Dip pita zaposlenog da li ima ključ, neka otvori odmah. On ode po ključ. Arohi vidi da Niku ima temperaturu, pita šta mu je taj đavo uradio, gdje je Ridi. Da li je dobro? Niku se udalji od nje. Dip lupa na vrata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!