SiddhiVinayak – 96. epizoda – Sidi sazna da je Vin nedužan, njega ujede zmija!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 96. epizoda – Sidi sazna da je Vin nedužan, njega ujede zmija!

By  | 

SiddhiVinayak – 96. epizoda – Sidi sazna da je Vin nedužan, njega ujede zmija!
Vin i Sidi se gledaju. Vin se smeši. Sidi se zabrine da joj nije opet ispalo sočivo pa počne trljati oko. Vin je pita zašto stalno trlja oko. Sidi se pravda da su joj oči osetljive pa mora posebno voditi računa. Ona i Vin odu odatle. Rađvir proverava vodu u bazenu i žice. Praći se pita kako se utikač olabavio. Ona i Rađvir u isto vreme dožive električni udar. Gauri ugleda Ridi i Vina kako odlaze, pa se zapita kuda to Ridi odvodi Vina i zmiju u torbi. Pomisli kako ih mora pratiti. Međutim, baš tada je pozove Šankar kako bi je upoznao sa nekim gostima. Manđiri hvali Gauri pred gostima. Dolazi pripiti Manu koji je pojeo “ladoo” sa serumom istine i pita Gauri da li je ljuta na njega. Pita je zašto je ljuta kad joj dozvoljava da puši. Daje joj cigaretu i govori da su to njene omiljene. Gauri ne može da veruje, napeta je. Šankar i Manđiri gledaju u neverici takođe. Gosti ispituju zar Gauri kao snaha puna vrlina puši. Šankar pita Manua da li je poludeo pa govori tako o Gauri. Manu mu govori da on (Šankar) pojma o tome nema – Gauri je lažljivica i prevarantkinja i uopšte nije puna vrlina (“sanskari”), te da čak i krišom puši. Praći se, malo dalje, nasmeje i pomisli kako je dobro što je istina o Gauri isplivala na videlo. Gauri se rasplače i odjuri odatle. Pita se šta se to desilo sa Manuom, videće on svoga boga. Šankar pošalje Manua za Gauri da joj se izvini. Gauri izgrdi čoveka koji joj je “pozajmio” zmiju. Manu se zapita zašto je počeo da govori istinu, šta mu se to desilo. Manđiri pita za Vina. Praći i Rađvir se raspravljaju i odlaze da pronađu Vina. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!