Aap Ke Aa Jaane Se - 10. 7. 2018. - Jaš i Vedika su se venčali, Sahil je slomljen! - Turske-Serije.Net

Najave za indijske serije

Aap Ke Aa Jaane Se – 10. 7. 2018. – Jaš i Vedika su se venčali, Sahil je slomljen!

By  | 

Aap Ke Aa Jaane Se – 10. 7. 2018. – Jaš i Vedika su se venčali, Sahil je slomljen!

Prevod: Maya. 😃

Vedika skida svadbenski venac sa Sahila, ulazi s njim u sobu i pita ga zašto ovo sve radi. Sahil je pita šta ona radi, nije se udala za njega već se udaje za Jaša. Pita je zar ne mari za njegova (Sahilova) osećanja uopšte. Odgovara da je došao ovde da spreči venčanje, mrak je došao kao Božji znak. Vedika insistira kako želi da se uda za Jaša – ako su stvoreni jedno za drugo, ujedinili bi se već. Sahil joj kaže da to samo ona misli, naredi joj da mu kaže u oči da ga ne voli. Vedika pogleda Sahila i teškog srca plačući veli da ga ne voli. Sahil kreće da viče nazivajući ovo lažima, hvata je za ruku i tera je da kaže da se udaje za Jaša zato što voli Jaša. Vedika je u suzama i gleda ga…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jaš i Agarvalovi su ispred sobe i lupaju na vrata. Vedika kaže Sahilu da je pusti da ide, ali Sahil je zaključao vrata i ne daje joj da ode. U ovoj svađi, Vedikin nakit joj povredi čelo i krv pada tu (kao da je krv “sindur” – prim. prev.).
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site