Ajšen - zlatareva kći - od 31. do 34. epizode!

Ajšen - zlatareva kći, Bugünün Saraylisi

Ajšen – zlatareva kći – od 31. do 34. epizode!

By  | 

31 epizoda:
Savaš Ataman, koji svaki svoj pokret planira savršeno kao osvetu, sad se mora boriti sa Rezaninim besom i Neslihaninom ljubomorom. Kad u Neslihaninoj ruci opali pištolj, ravnoteža između onih na dobitku i onih na gubitku će se uzdrmati, a veridbuće obaviti krv.Neslihan je zbog svega u šoku, ne zna šta da radi, boji se, i oseća grižu savest. Sve što joj pada na pamet je da se preda. Dok se Feride muči da se dokaže u tvrtki, Atif se zabavlja sa ženom sa kojom se zbližio. Atif i ne zna u kakve će sve nevolje upasti zbog tako neodgovornog ponašanja.

32 epizoda:
Fatih i Ata uprkos svemu što se dogodilo još ne veruju Savašu i traže izlaz. Iako je Ati drago što je Sureja počela raditi u atelju, progoni ga misao da je Savaš umešao prste u to. Da bi izbrisao loše uspomene na noć veridbe, Savaš se trudi stvoriti posebne uspomene za Ajšen i njega i konačno mu se vraća sve ono u šta je uložio trud. Ajšen sad ima beskrajno poverenje u Savaša. Postoji samo jedna osoba koja se može pojaviti pred savršeno proračunatim Savašem i priuštiti mu vrhunski skandal.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


33 epizoda:
Ata, koji sad zna da Rezan i Savaš znaju za veliku tajnu, još se jednom uveri da ima pravo što ne veruje Savašu. Sad je siguran da Savaš kuje nekakav plan vezan za Ajšen. Uftade, koja svedoči razgovoru između Rezan i Ate, uspeva čuti samo deo istine koju njih dvoje spomenu. Uftade jako pogodi ta istina kojoj se nimalo nije nadala i treba joj vremena da je prihvati.Sureja je odlučna da ne poklekne pred Rezan. Rezan optužuje Savaša da iskorišćava Sureju. Feride, koja smatra da Atif nešto muti, gubi poverenje u njega. Feride, koja ionako ima rizičnu trudnoću, opet dobija bolove. Sada je je uz nju Selim.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site