Ajšen - zlatareva kći - od 35. do 38. epizode!

Ajšen - zlatareva kći, Bugünün Saraylisi

Ajšen – zlatareva kći – od 35. do 38. epizode!

By  | 

35 epizoda:
Kako je Savašev izdajnički potez završio sasvim neočekivano, iznenađenje večeri dolazi od Uftade. Vreme je da se porodice Ataman i Katiboglu obračunaju! Zbog saradnje Savaša i Neslihan, Sureja se slama. Surejina iznenadna poseta zbuni i Fatiha… Odluka Savaša i Fatiha oko Sureje stvoriće sasvim novi haos… Za Atu i Uftade vreme teče sasvim drukčije… Uftadina odluka biće preokretnica za porodicu Katiboglu. Za Atu počinju vrlo teški dani. Ata, koji nema nameru slomiti se, kreće u akciju da zaštiti svoju porodicu.

36 epizoda:
Ata, kojem nedostaje Uftade, neće dopustiti da se njegova porodica raspadne. Odlazi do Uftade i moli je da se vrati svojoj kući i porodici. Uftadina je odluka konačna, tako da je ni Ajšen ni Feride ne mogu razuveriti. Kako Savaš ne želi da mu plan osvete bude osujećen, odluči ga malo ubrzati. Počinje shvatati da se bori sa kontradikcijom. Koliko god se Ata Katiboglu trudi da održi porodicu na okupu i da je zaštiti, svoju decu ne uspeva da skloni od opasnosti.Posebna noć provedena sa Ajšen Savaša opet baca između dve vatre. Rastrzan je izmedju svojih osećanja i osvete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


37 epizoda:
Zbog činjenice da je Četin izboden, Uftade se vraća kući, ali sa sobom donosi velike obračune. Dok Surejina igra glumljenja sreće sa Fatihom brzose završava, Fatih i Savaš opet se suprotstavljaju jedan drugome zbog Ajšen i Sureje. Nemilosrdno obračunavanje dvojice starih prijatelja za Fatiha će biti preokretnica. Savaš, koji zbog svojih osećanja prema Ajšen počinje paničiti i ubrzavati svoj plan, u sasvim neočekivanom trenu upada u veliku zamku. Nakon zamke u koju Savaš upada, život više ni za koga neće biti isti.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site