Ajšen - zlatareva kći - od 39. do 42. epizode!

Ajšen - zlatareva kći, Bugünün Saraylisi

Ajšen – zlatareva kći – od 39. do 42. epizode!

By  | 

39 epizoda:
Dok velika napetost između Savaša i Ajšen svom svojom snagom potresa Atu i Rezan, jedan nesporazum započeće veliku sramotu. Porodice Katiboglu i Ataman odjednom se nalaze unutar razarajućeg sukoba. Sramota koju prouzroči Uftade šokira obe porodice. Rezan i Savaš nameravaju se osvetiti za svoju pogaženu čast. Dok skandal samo raste, jedna druga istina koju je Uftade saznala zatvara je u tamu. Uftade pokuša počiniti samoubistvo. Uftade se u kritičnom stanju bori za život. Ajšen i porodica Katiboglu su očajni.

40 epizoda:
Dok Savaš polako sakuplja sve konce velike zamke, Atifa i Neslihan, koji vide da se on zbližava s Hulijom, uhvati panika. Dok Neslihan i Atif traže nešto što će ih spasiti, potez koji čini Ajšen koja je besna na Savaša u potpunosti će svima poljuljati ravnotežu. Reči koje je Ajšen izgovorila u trenutnom besu sa Fatihovim potezom krenu u sasvim novom smeru. Savašev bes prema Fatihu postaje beskrajan i opasan za sve. Fatih shvata da je igrica koju igra sa Surejom došla do tačke nakon koje nema povratka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


41 epizoda:
Uftadina borba između života i smrti se nastavlja, dok Feride pogađa bol koja će joj potpuno promeniti život. Savaš, koji je izgubio živce zbog Ajšeninog postupka, zadaje joj sasvim neočekivan udarac, te između njih dvoje opet dolazi do sukoba.

42 epizoda:
Događaji koje je Feride proživela u neočekivanom je trenu suočavaju sa istinom. Feride saznaje da joj je Ajšen sestra, pa čini korak koji će sve promeniti. Feride, koja je saznala da joj je Ajšen sestra, potresena je. Feride, uverena da ju je otac prevario, baca se u kandže ljubomore. Feridino neprijateljstvo prema Ati i Ajšen dovodi do zaoštrenja odnosa u vili.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site