Ajšen - zlatareva kći - od 43. do 45. epizode!

Ajšen - zlatareva kći, Bugünün Saraylisi

Ajšen – zlatareva kći – od 43. do 45. epizode!

By  | 

43 epizoda:
Dok Savaš korak po korak upotpunjava sve nedostatke velike zamke, Ajšen postane veliki neprijatelj Savašu. Kad Rezan sazna šta se tačno događa između Sureje i Fatiha, stvari se zakomplikuju. Za Atu i Ajšen je stiglo vreme da se suoče sa istinom. Dok se Ajšen suočava sa Savaševom nevinošću, Ata se suočava sa Feride i istinom. Reakcija Savaša na Ajšen i Feride na Atu je poražavajuća.

44 epizoda:
Dok Neslihan i Atif umiru od straha pred Savašem, Savaš, kome nije dovoljno samo imati pravo, za svakog kuje nov plan. Kad Ajšen traži od Atifa objašnjenje, to suprotstavlja Ajšen Feride, pa u vili Katiboglu dolazi do svađe.

45 epizoda:
Ata se oseća bespomoćno između dve vatre, svoje dvoje dece. Dok Ajšen isprobava sve da ponovno osvoji Savaša, Savaševi nemilosrdni potezi samo što ne pokrenu novu igricu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site