Ajšen-Zlatareva kći od 46 do 49 epizode - Turske-Serije.Net

Ajšen - zlatareva kći, Bugünün Saraylisi

Ajšen-Zlatareva kći od 46 do 49 epizode

By  | 

Ajšen-Zlatareva kći od 46 do 49 epizode
46 I 47 Epizoda

Događaji koje je Feride proživela u neočekivanom je trenutku suočavaju sa istinom. Feride saznaje da joj je Ajšen sestra te čini korak koji će sve promeniti. Feride, koja je saznala da joj je Ajšen sestra, potresena je. Feride, uverena da ju je otac prevario, baca se u kandže ljubomore. Feridino neprijateljstvo prema Ati i Ajšen dovodi do zaoštrenja odnosa u vili.

48 i 49 epizoda

Dok Ajšen isprobava sve da ponovo osvoji Savaša, Savaševi nemilosrdni potezi samo što ne pokrenu novu igricu. Savašu Ajšen da zadnju šansu, ali sreća ne traje dugo jer Savaš okrivi Atu da je on osmislio zamku. Ajšen se nađe u velikoj igri i ne želi verovati Savašu. Reakcija Savaša na Ajšen i Feride na Atu poražavajuća je. Dok Neslihan i Atif umiru od straha pred Savašem, Savaš, kojem nije dovoljno samo imati pravo, za svakog kuje nov plan. Kad Ajšen traži od Atifa objašnjenje, to suprotstavlja Ajšen Feride pa u vili Katiboglu dolazi do svađe. Ata se oseća bespomoćno između dve vatre, svoje dvoje dece.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site