Ajšen-zlatareva kći od 55-e do 57-e epizode! - Turske-Serije.Net

Ajšen - zlatareva kći, Bugünün Saraylisi

Ajšen-zlatareva kći od 55-e do 57-e epizode!

By  | 

2d06f2a35-1Ajšen-zlatareva kći od 55-e do 57-e epizode!
55 epizoda

Suočena sa vlastitom sudbinom, Ajšen je prisiljena birati tako što če slediti glas svog srca. Zbog njenog izbora Savaš, ali i ona sama, snosiće teške posledice. Sureja je otišla od kuće, ne obavestivši pritom porodicu i sada je čeka veliko iznenađenje.I dok iznenadni događaji ponovo zadaju glavobolju porodicama Katiboglu i Ataman, u Istanbul dolazi neočekivana gošća koja će promeniti odnos snaga. Nakon toga više ništa neće biti isto.

56 epizoda
Feride je osumnjičena za nezgodu na gradilištu. Atifov iskaz njena je jedina nada. U trenutku kad njegovo srce prestane kucati, izbezumljena izlaz traži u begu. Ali, da li je Atif stvarno umro?? Ostali članovi porodice Katiboglu ne znaju šta se događa u bolnici. Neočekivana gošća smestila se u njihovu vilu i dolaskom ih je iznenadila. Uftade sa sumnjom pristupa Ajšeninoj teti koja se pojavila nakon toliko godina, a Ajšen sa veseljem prihvata svog novog saveznika.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


57 epizoda

Turkan vešto spletkari.Dodatno je zakomplicirala već i onako zamršenu porodičnu situaciju. Njena spletka uzrokovaće nov sukob između Savaša i Ate. Vreme je za obračun! Savaš sa pištoljem u ruci upada u vilu porodice Katiboglu, a posluga je u šoku. Ata u tišini prihvata taj neizbežni obračun. Savaš svoga protivnika nije uspio nadmudriti pa je odlučio okrenuti leđa svima. I dok se ta dva stara neprijatelja obračunavaju jedan s drugim kao nikad pre, Ajšen je saznala za to te je u panici otrčala u atelje. Pucanj koji je odjeknuo možda je znak da su krenuli na put bez povratka. Pritisnuta Atifovom ucenom, Feride je prisiljena doneti vrlo rizičnu odluku. Ili će slušati Atifa ili će završiti u zatvoru. Obe su mogućnosti loše. Koju će Feride odabrati’

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site