Akira govori Anandi o njenoj sudbini!

Indijske Serije

Mn 09.03.2016.,(2134 epizoda),Akira govori Anandi o njenoj sudbini!

By  | 

pageAkira govori Anandi o njenoj sudbini!

Еpizoda počinje kako Denu vidi vatru iz kolibe i misli da je zuahvatio požar.On ulazi unutra i vidi kako Akira gori kravlju balegu.Akira kaže da je to najjeftiniji lek i da nije štetan.Denu kaže da ga stvori putem magija.Akira kaže da je to trik.

Nimboli pokazuje igračke životinja Šivamu i igra se sa njim.Šivam se priseća svog lošeg ponašanja prema njoj i oseća se loše.Priseća se kako mu je Kajljani rekla da mu je ona sestra.Šivam je gleda.Nimboli kaže da je čuvala te igračke pažljivo koje su joj kupili kad je bila mala..Šivam kaže da nije video takve igračke i da ih ponese kad dolazi u Jaitsar.Nimboli je tužna i kaže da ne zna kad će je Mangla dovesti tamo.Šivam kaže da će reći majci da priča sa Manglom.Mangla dolazi i zaustavlja ga, pita Nimboli da li želi da ide u Jaitsar.Nimboli kaže ne, govori da ne želi da ide bez nje.Mangla kaže Šivamu da sačeka još nekoliko dana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akira govori Denu da će sakriti tabletu izmedju prstiju i da će tresti ruku i tako će padati prah.Denu mu kaže da je sjajan.Akira se smeje zbog slepe vere naroda.Kamli kaže Anandi da bi i ona krenula, ali ima posao.Anandi je pita za put do Anand Baba.Mangla i Nimboli izlaze.Kamli kaže da će Mangla ići sa njom.Mangla odbija.Nimboli insistira da ide sa njima.Mangla se slaže i kaže da će zajedno da podju.Harki razmišlja da upozori Akiru i izlazi iz kuće.Nimboli i ostali ulaze u auto i odlaze.Harki dolazi do Akirine kolibe preko šume, Akira je vidi, a zatim vidi i Anandi kako ide sa ostalima, napet je.Harki ga upozorava.Oni sedaju.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site