Alborada – 11. i 12. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 11. i 12. epizoda

By  | 


Alborada – 11. i 12. epizoda
11: Ipolita pristaje da ode u benediktinski manastir, ali je iznenađena kada čuje da je Huana rekla sestrama da je siroče. Ipolita traži da bude Katalinina pomoćnica. Luisa prozove inkvizicija tražeći od njega da ispuni svoje supružničke dužnosti bez obzira na ishod. Kada je vidi, Katalina kaže Ipoliti da je njen otac nikada nije voleo jer je ćerka grešnice i da je zbog nje osuđena na samostan. Diego kaže Gaski da će ponuditi Esperansi da spava sa njim kako bi zatrudnela, jer tada Luis neće moći da traži poništenje braka.
12: Kristobal pokušava da ubedi Katalinu da se pomiri sa Ipolitom, jer joj je ipak sestra. Huana upozorava Franciska da nikome ne govori da je dete kod Adalhise zapravo Ipolitino. Luis uspeva da vidi Ipolitu, pita je da li je to njeno dete sa Adalhisom i nudi joj pomoć da izađe iz samostana. Katalina preti da će počiniti samoubistvo ako joj ne bude dozvoljeno da napusti samostan. Esperansa se nudi Luisu, govoreći mu da bi radije umrla nego da trpi sramotu zbog razvoda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site