Alborada – 13. i 14. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 13. i 14. epizoda

By  | 


Alborada – 13. i 14. epizoda
13: Esperansa pokuša da namami Luisa u svoj krevet, ali greškom se tu nađe Diego koji je iskoristi. Lasaro pokušava da ubije Luisa, ali ga Felipe zaustavlja. Diego se razboli od ljubavnog napitka koji mu je dala Esperansa, a Huana optužuje Luisa da želi da ga ubije. Luis govori Isabel da je Ipolita žena sa kojom je proveo noć u Panami, ali ona ne zna jer nije videla njegovo lice. Isabel odgovara da je možda on otac Ipolitinog deteta. Kristobal savetuje Luisi da kaže Ipoliti istinu.
14: Po Huaninom naređenju, Gaska šalje Andresa da ubije Lasara kako ovaj ne bi progovorio o zasedi u Olmediljasu. Karmela kaže Felipeu da je čula njega i Luisa kako razgovaraju o Ipoliti i njenom detetu i savetuje ga da to isto kaže i Martinu kako se ovaj ne bi još više zaljubio u Ipolitu. Ali Felipe to ne može da uradi jer je odan Luisu. Huana kaže Luisu da je moguće da je Agustin Ipolitin otac. Luis je iznenađen kada čuje od inkvizicije da je zadovoljio Esperansu. Felipe je uhapšen zbog Lasarovog ubistva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site