Alborada – 15. i 16. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 15. i 16. epizoda

By  | 

15: Martin je zabrinut jer je ubijen sluga grofa od Gevare koji se neće smiriti dok krivac ne bude kažnjen, ali ga Felipe uverava da Luis to neće dozvoliti. Katalina se naljuti na Ipolitu jer je ova pomislila da joj se sviđa Kristobal. Isabel uzima mladu devojku u službu i traži od nje da se sprijatelji sa Esperansinom sluškinjom, od koje može da izvuče informacije. Gaska ubija Agustina, Esperansinog oca, jer se Huana uplašila da bi on mogao priznati da je Ipolitin otac.
16: Markos govori Huani da je Agustin mrtav a da mu je Luis bio na sahrani. Huana Diegu izrazi nadu da on u to nije umešan. Luis govori Huani da je pomoću medaljona dokučio da je Agustin bio Ipolitin otac. Ipolita moli Martina da joj pomogne da pobegne iz manastira i on pristaje. Stražari ih jure i pucaju za njima, a Luis i Kristobal im priskaču u pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site