Alborada – 17. i 18. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 17. i 18. epizoda

By  | 

Alborada – 17. i 18. epizoda
17: Luis prebacuje Ipoliti jer nije želela da joj on i Isabel pomognu. Umesto njima, obratila se Martinu i sada im preti zatvor. Huana govori Diegu da je Luis ubio čuvara kako bi pomogao Ipoliti da pobegne iz manastira, što njega obraduje jer je to prilika da ga se otarasi. Luis kaže Ipoliti da je Agustin bio njen otac, ali neka ne žali za njim jer joj ionako ne bi pomogao pošto je bio sebičan. Takođe joj otkrije da je Martin zaljubljen u nju. Huana ubeđuje Diega da mora da pomogne Luisu ili će biti sumnjivi.
18: Felipe grdi Martina što nije uspeo da pomogne Ipoliti i sada im preti zatvor. Luis se sprema da izjavi da je ubio čuvara jer, s obzirom na njegov društveni položaj, može da izbegne zatvor. Katalina moli majku da je pusti iz manastira jer ne želi da bude monahinja. Želi da se uda i da ima decu. Ipolita priznaje Luisu da je Rafael njen sin i da želi da mu nađe oca koji će ga priznati. Luis nudi Ipoliti da prizna Rafaela, ali ona odbija. Uveren da je Ipolitino dete takođe Luisovo, Diego naređuje Gasku da ga kidnapuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site