Alborada – 23. i 24. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 23. i 24. epizoda

By  | 

Alborada – 23. i 24. epizoda
23: Kristobal se oprašta od Kataline i kaže joj da napušta bogoslovište, a ona ga moli da je i dalje posećuje. Perla se naljuti kada joj Luis kaže da između njih ne može biti ništa te da joj samo pomaže kako se ne bi vratila prostituciji. Ipolita priznaje Luisu da je zabrinuta jer je njena mama poslala pismo u Santa Ritu pa bi je Antonio tako mogao pronaći. Fransisko je oteran s imanja Las Tunas, jer duguje nekoliko mesečnih stanarina, a nije ni ispoštovao dogovor s Diegom. Ramon predloži Perli da se reši Ipolite kako bi Luis bio slobodan.
24: Adalhisa govori Ipoliti da ne veruje Luisu jer joj možda želi oduzeti malog Rafaela. Kada sazna za gubitak imanja, Kristobal ponudi Fransisku pomoć u zamenu da dopusti Katalini da napusti samostan. Luis ispriča Martinu sve što se dogodilo u Santa Riti i time mu objasni zašto će uvek biti uz Ipolitu i njihovog sina. Luis otkriva Kristobalu da će dati svoje prezime Rafaelu i priznati ga, ali će sakriti da mu je Ipolita majka kako je Antonio ne bi pronašao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site