Alborada – 25. i 26. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 25. i 26. epizoda

By  | 

Alborada – 25. i 26. epizoda
25: Kristobal kaže Luisu da je Diego oduzeo imanje Fransisku te da će on i njegova porodica odsada živeti kod njega. Andres izjavljuje ljubav Marini, ali ona je uverena da mu njegova porodica neće dopustiti da je oženi. Ramon kuje plan kako da otme Ipolitu i vrati je u Panamu. Sledeći Huanine upute, Modesta saznaje gde će se održati Rafaelovo krštenje. Asunsion kaže Katalini da im je Kristobal ponudio krov nad glavom u zamenu za njenu slobodu.
26: Gaska govori Marini da je Diego želi za ljubavnicu te joj savetuje da mu udovolji jer Andresova može biti i posle, kada dosadi moćnom grofu. Luis kaže Ipoliti da će kupiti kuću za Rafaela i nju, a Adalhisa će im pomagati te za to biti prikladno plaćena. Nakon krštenja, Isabel pita zašto Ipolita nije spomenuta kao majka, a Felipe joj odgovara da je to zato što ne želi da je muž nađe. Antonio je šokiran kada ugleda Ipolitu i Luisa zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site