Alborada – 37. i 38. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 37. i 38. epizoda

By  | 

Alborada – 37. i 38. epizoda
37. epizoda

Antonio predloži Ipoliti da mu se vrati, a ona mu odgovara da nije sigurna šta treba učiniti. Posle kaže Katalini da će se vratiti u Santa Ritu sa njim. Santjago govori Esperansi da mu je Huana priznala da je Ipolita Esperansina polusestra. Isabel je iznenađena kada sazna da je nasledila menicu sa Huaninim potpisom što znači da joj Huana duguje ogromnu svotu novca. Luis besni na Andresa, a ovaj ga uverava da nije ništa loše učinio. Ipolita kaže Luisu da se vraća u Santa Ritu sa Antoniom, a on joj odgovara da to nikad neće dopustiti.
38. epizoda
Kako bi nagovorila Ipolitu da ostavi sina, Huana joj govori da će ga Antonio ionako jednog dana ostaviti jer nije njegov. Kada shvati da ga je Esperansa prevarila, Luis govori Santjagu da će zbog ugleda obe porodice preći preko uvrede, ali ne želi više da je vidi. Kada ne uspe nagovoriti Ipolitu da ostane, Luis joj kaže da nikad neće dopustiti da mu odvede sina, a još manje da mu promeni prezime. Aurelio govori Kristobalu da Huana mnogo duguje Isabel i da će taj dug moći da namiri samo darovanjem celog imetka. Ipolita kaže Adalhisi da Antonio želi imati decu sa njom, ali ona više nije sigurna da želi biti intimna sa njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site