Alborada – 43. i 44. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 43. i 44. epizoda

By  | 

Alborada – 43. i 44. epizoda
43. epizoda

Adalhisa krivi Luisa za sve što se dogodilo Ipoliti, kao i za Rafaelovo kidnapovanje, ali ga odbrani Isabel, koja tvrdi da Luis previše voli Ipolitu i Rafaela da bi tako nešto uradio. Zabrinuta zbog duela između Diega i Kristobala, Huana predlaže Isabel da se odrekne naplate duga u zamenu za otkazivanje duela, ali Isabel želi novac ili palatu. Viktorija govori mami da je njena unuka prostitutka, ali da će osvetiti njenu čast. Luis stiže u palatu gde mu Visente govori o Rafaelovom nestanku i Ipolitinom gubitku pamćenja.
44. epizoda
Ipolita postavlja mnoga pitanja Luisu koji pokušava da objasni šta joj se dogodilo. Ali, ona se plaši da joj niko ne govori celu istinu. Fransisko govori Huani da neko zna da Esperansa očekuje Diegovo dete, a ne Luisovo, i pokuša da je uceni. Esperansa pokuša da udari Ipolitu, ali je Huana vidi i zapreti joj da više ne prilazi Ipolitinoj sobi ako ne želi da Alvaro čuje istinu o njenoj trudnoći. Kristobal traži od Felipea i Luisa da mu budu sekundanti u duelu. Antonio odlazi da poseti Ipolitu i tamo optužuje Luisa za napad i otmicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site