Alborada – 65. i 66. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 65. i 66. epizoda

By  | 


Alborada – 65. i 66. epizoda
65. epizoda

Markos stiže sa vestima da je Modesta bila u Valverdeu sa Rafaelom i Luis shvata da je Ipolita bila u pravu kada je optužila Huanu za otmicu dečaka. Huana pada u nesvest kada je Luis pita da li je on zaista njen sin pošto je posle njegovog i Diegovog rođenja otpustila sve zaposlene u Valverdeu koji su ih poznavali. Luis je uporan i Modesta mu priznaje celu istinu. Markos govori Kristobalu kako je jednom jedan starac zamenio Luisa za Karlosa, bivšeg grofa Gevare, ta kako i Isabel tvrdi da su njih dvojica vrlo slični. Katalina pokušava da utiče na Andresa da ipak pristane na brak sa Marinom.
66. epizoda
Huana moli Diega da odustane od zamisli da ubije Luisa jer je i ovako pod velikim stresom. Luis kaže Isabel kako zna da mu Huana nije majka na šta se ova rasplače. Esperansa umire. Antonio govori Ipoliti da želi da joj se iskupi i da joj dokaže da je pravi muškarac, ali ona ga zamoli da bude strpljiv još nekoliko dana. Antonio i Perla provode noć zajedno, a ona mu priznaje da se zaljubila u njega. Huana govori Luisu da ga je usvojila nakon što ga je pronašla sakrivenog od ubica njegovih roditelja. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site