Alija 108. epizoda- Aaliya odlazi u Bhopal!

Alija / Aaliya

Alija 108. epizoda- Aaliya odlazi u Bhopal!

By  | 

capture-20150521-195834

Prevod: Vivian

Zain i Aaliya stižu kući. Aaliya krene. Zain je uhvati za ruku. Pita je zašto je Zubair rekao da je njihovo vjenčanje bilo samo zajednički sporazum. Doda da će ošamariti Zubaira. Aaliya kaže da je Zubair u pravu i da njihovo vjenčanje samo kompromis. Nastavi da Zubair zna sve o njihovom vjenčanju kao njihov rođak. Zain kaže da mu to ne daje pravo da se miješa u njihov život. Upita je zašto nije podjelila svoja osjećanja sa njim kao sa Zubairom. Aaliza odgovara da je pokušala više puta,ali da je on nije čuo. Doda da je večeras bio zauzet alkoholom i drugim djevojkama. Zain se naljuti. Kaže da je razumio da je njihovo vjenčanje velika laž i da su oboje živjela u njoj do sada. On zatim padne na krevet i zaspe zbog pijanog stanja. Aaliya mu tužno skida cipele i pokrijega. Kise poochoon… pjesma je u pozadini. Prisjeća se svih riječi koje joj je Zain uputio na zabavi.
Zain se budi ujutru. Ne vidi Aaliyu na krevetu. Potraži je u kupatilu. Ne nađe je ni tamo. Dobija SMS (poruku) od Aaliye u kojoj piše da je Zain sam zbunjen zbog incidenta sa zabave i pita ga da pronađe rješenje,a da će ona do tada biti u Bhopalu kod svojih roditelja. Govori mu da razmisli dobro šta je rekao i zbog čega. Piše da on ne shvata njihovu vezu ozbiljno,ali da ona misli da je njihova veza preplašena. Zain šokirano pročita poruku i potrči,ali se onda vrati u sobu. Razmišlja da ona shvata jedino važnost vjenčanja,ali da ne razumije važnost obaveza. I da ona sigurno misli da će on doći tamo i moliti je na koljenima da se vrati. Vidi njene minđuše i razmišlja da ih je namjerno ostavila. Čita njen raspored na tabli i razmišlja da je pripremila za čitavu godinu.
Aaliya stiže u Bhopal. Njena rodica (valjda je njena rodica,na engleskom prevodu piše Aayat) je srećna vidjevši je kao i Shabana. Shabana kaže da ih je trebala pozvati da je pokupe na aerodromu. Informiše Ghulama da su Zain i Aaliya stigli. Aaliya kaže da je došla sama. Shabana se rastuži čuvši to. Ghulam pozdravi Aaliyu. Shabana pita da li je zaista sama došla. Ghulam se našali da Shabana mnogo ispituje i govori joj da pripremi doručak za Aaliyu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site