Alija 13 i 14 epizoda - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 13 i 14 epizoda

By  | 

Alija 13 i 14 epizoda
Posto ne dobijaju odg od Zaina svi su razlicitog misljenja.Mladozenja izlazi pred svima i pokazuje sliku na kojoj su Aaliya i Zain.Mlada posmatra sve sto se dogadja i skida veo.Majka je pita zasto je to uradila .Mlada odgovara da vidi bolje istinu.Mlada prilazi mladozenji i pita ga sta im je pokazao kao dokaz .On pokazuje sliku i pita je kako to objasnjava.

Mlada drzi sliku i kaze mladozenji da to.nije istina.Trazi od njega da joj veruje.Mladozenja pokazuje sliku mladinim roditeljima i pita ih dal joj mogu verovati.Aaliya prilazi stricu i moli ga da joj veruje.Sestra je ljuta na nju i kaze da je to istina.Zainova majka je cvrsta u odluci da on ode i to mu strogo naredjuje.Aaliya je neprijatno iznenadjena onim sto je cula i videla i kaze da je to otkupnina.Svestenik im kaze da je to nezakonito u islamu.Mlada se onda obraca mladozenji Zeeshany i kaze dal bi zarad novca preso preko njene greske.U trenutku velikog bola i ocaja Aaliya prilazi mladozenji i udara mu samar.

Mladozenja je neprijatno iznenadjen njenim postupkom kao.i svi clanovi njegove porodice.Mlada pita mladozenju koliko ce kostati greska i donosi odluku da otkaze vencanje.Sa ponosom pred svima kaze da odbija savez.Zain se vraca, ali ne zeli da to sazna njegova majka,jer ce se na njega naljutiti.Zain se prikrada i ulazi u mladinu sobu.Taman nalazi.njegovu ljubav Aliju, prilazi joj i pita je zasto place.Mladozenjina majka kaze da su oni ovim osramoceni.Aaliya je ljuta na Zaina i.kaze mu da odlazi,jer su zbog njega danas njenib roditelji javno osramoceni predd svima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mlada place i Zain je prihvata u svoje narucje.Tada se na vratima sobe pojavljuju porodice mlade i mladozenje.Mladozenjina strana je srecna sto ovo vidi i to smatra svojom pobedom.Medjutim Zain pred svima kaze da medju njima nema nicega i da je on doso samo da je podrzi.Mladozenjin otac je ovim pogodjen i kaze da on otkazuje vencanje.

Mladin otac Ghulam prilazi mladozenji i kroz plac kaze da je njegova cerka besprekorna i da ce se udati za momka koji je zasluzuje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site